Van Supply chain management tot export packing

De diensten van Jan van Dam GML

We bieden u de vrijheid om zelf te bepalen welke diensten u uitbesteedt aan Jan van Dam GML.Onderstaand vindt u een overzicht van onze diensten.

stars.png

Europese distributie

Produceert u machines buiten Europa? Benut dan ons warehouse in Rotterdam als toegangspunt naar Europa. Dit centrum is bij uitstek geschikt voor machine-opslag. Wij zorgen voor de douanepapieren en regelen een veilig transport.

globe.png

Wereldwijde distributie

Bent u een Europese machineproducent of -verkoper? In dat geval verzorgt Jan van Dam GML het transport vanuit Europa naar de rest van de wereld. U kunt ervan op aan dat uw machine veilig aankomt op de plaats van bestemming.

boat.png

Transport

Efficiënt en soepel transport van machines via weg, lucht en water. Jan van Dam GML werkt hiervoor nauw samen met zusterbedrijf Jan van Dam Machine Transport. Deze organisatie heeft diepgaande kennis van regelgeving, vergunningen, veilig verpakken en vervoeren.

Ook kunnen wij het transport aanbieden via andere betrouwbare partners.

house.png

Opslag

Jan van Dam GML heeft eigen douane-entrepot warehouses, waaronder in Rotterdam, Bergen op Zoom, en Oudewater (Midden-Nederland), en werkt nauw samen met vertrouwde partners voor machine-opslag, zowel voor korte- als langetermijn. De locatie op de Maasvlakte is bij uitstek geschikt voor import en export. Al onze warehouses zijn ingericht als douane-entrepot en AEO-gecertificeerd.

form.png

Douaneformaliteiten

Diepgaande kennis van douaneregels binnen en buiten de EU zorgen voor soepel transport over grenzen. We regelen alle benodigde papieren zodat u hier geen omkijken naar heeft. Jan van Dam GML heeft de AEO-certificering.

calc.png

Fiscale vertegenwoordiging

Jan van Dam GML treedt op als uw fiscale vertegenwoordiging. Dit biedt drie voordelen: gemak, zekerheid dat u voldoet aan Nederlandse belastingregels en lagere kosten.

container.png

Container handling

Als expert in container handling weet Jan van Dam GML exact wat moet gebeuren om een container veilig van A naar B te vervoeren. Wij werken samen met betrouwbare partners.

export.png

Exportpacking

Een goede exportverpakking heeft minimale afmetingen en biedt maximale bescherming. Jan van Dam GML biedt voor elke exportwens – van grote machine of machinepark tot kleine, breekbare componenten – de juiste verpakking en  regelt het transport. U kunt bij ons terecht voor het regelen van standaard kisten en kratten, herbruikbare kisten, skids en maatwerkpallets. Vanzelfsprekend zorgen wij via onze partners voor de juiste bescherming in de vorm van folie en wrapping.