Chauffeur Machine Transport (m/v)

Jan van Dam Machine Transport is specialist in regionaal, nationaal en internationaal transport van machines.

Een industriële verhuizing, (de)montage werkzaamheden, levering uit de fabriek of tijdelijke opslag. Wat de reden ook is om een machine te transporteren, wij zorgen dat dit met de grootst mogelijke zorg gebeurt. Jan van Dam Machine Transport heeft ruim 30 jaar ervaring met machinetransport.

Jan van Dam is voor nationaal en (gedeeltelijk) internationaal op zoek naar een

Chauffeur Machine Transport

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig transporteren van de lading. Dit houdt in de je vooraf het voertuig en het materieel inspecteert en op de juiste wijze vastzet. Je houdt je aan de rij- en rusttijden. Je draagt zorg voor het invullen van de benodigde documenten en communiceert naar de opdrachtgever op locatie en ook naar de juiste personen als je afwijkingen signaleert. Dat doe je op een klantvriendelijke manier. Je gaat machines ook heffen en intern transporteren tot op de juiste plek op de productievloer. Het is fijn als je beschikt over technisch inzicht en een pré als je ervaring hebt met mechanische (de)montage.

Als Chauffeur

  • ben jij in het bezit van rijbewijs CE, code 95
  • heb jij ervaring met rijden trekker + oplegger en/of bakwagen + aanhangwagen
  • beschik je over VCA (vol) en heftruckdiploma (of bereid dit te behalen)
  • heb jij ervaring in machine transport (of bereid dit te leren)
  • beheers jij de Nederlandse taal goed

Wil jij als chauffeur machine transport werken bij een dynamisch familiebedrijf met als doel veilig, gezond en kwalitatief werk te leveren aan klanten? In een afwisselende, zelfstandige functie met ontwikkelings mogelijkheden? Wil je werken binnen een leuk team en in een prettige werksfeer en een gezellige vrijdagmiddagborrel? Dat kan bij ons! Daarnaast bieden we een vooruitzicht op een vast dienstverband en arbeidsvoorwaarden conform de cao-beroepsgoederen vervoer.

Lees hier een stukje van Rick, over de werkzaamheden bij Jan van Dam Machine Transport
Het verhaal van Rick van der Meer

Ben je enthousiast geworden over de functie van chauffeur machine transport stuur dan je cv en motivatiebrief naar liza@janvandamtransport.nl