Materieel

Jan van Dam Machine Transport beschikt over al het
benodigde materieel om de werkzaamheden voor u efficiënt en veilig uit te voeren.
Hierbij kunt u denken aan:

marina-kemp-jan-van-dam-001.jpg

Autolaadkranen
Autolaadkranen met diverse hefvermogens van 40Tm tot en met 300Tm. Door de diverse uitvoeringen en uitbreidingen met fly-jib kunnen de hijscapaciteiten volledig worden benut.
Bel voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden.

2.jpg

Trekkers en bakwagens
Ook dit wagenpark is uitgebreid. Zo beschikken we over 3-assige en 4-assige trekkers, zwaar transport trekkers, megatrekkers, low deck trekkers en bakwagens.

marina-kemp-jan-van-dam-transport-04.jpg

Trailers en opleggers
Om ervoor te zorgen dat nagenoeg elke machine dicht is te vervoeren, is dit onderdeel van het wagenpark zeer uitgebreid. Zo beschikken we over dichte en open aanhangwagens, tautliners en (gesloten)diepladers.

heftruck-web.jpg

Heftrucks en hoogwerkers
De verscheidenheid aan heftrucks is groot. Deze worden elektrisch, via LPG of diesel aangedreven. Sommige heftrucks beschikken over verschillende hefvermogens, eventueel over witte banden en zijn uit te breiden met kraanarm, lange lepels en hijs-jibs. Wat hoogwerkers betreft kunt u bij ons terecht voor knikarm- of schaarhoogwerkers met verschillende vloerhoogtes.

1.jpg

Compactkraan
Hijswerkzaamheden op krappe locaties voeren we uit met behulp van deze elektrisch aangedreven compactkraan. Door zijn kleine transportafmetingen en mogelijkheid tot elektrisch draaien is dit een ideaal hulpmiddel om op locaties waar de ruimte beperkt is, toch hijswerkzaamheden uit te voeren. De draadloze afstandsbediening geeft de machinist de vrijheid om zich dicht bij de werkzaamheden te bevinden en eventueel te assisteren met de werkzaamheden.

marina-kemp-jan-van-dam-machinefabriek-elburg-033.jpg

Robotmovers
Robot movers verplaatsen zware machinedelen geluidloos en veilig over een bedrijfsvloer. Ze worden onder een machine geplaatst en zijn erg wendbaar en volledig op afstand bestuurbaar. Dit maakt het gebruik van de heftruck overbodig. De elektrisch aangedreven robot mover is ideaal voor interne verhuizingen, maar ook voor het plaatsen van machines in bedrijven en het inrichten van beurzen.

compactkraan-mouse.jpg

Compactkraan 110Tm
Deze compactkraan is het voorbeeld van een van onze innovaties. Dit voertuig is uniek qua maatvoering en is met zijn bereik de eerste van zijn soort in de Benelux. Hijsen van grote gewichten en interntransport van grote gewichten wordt met dit voertuig mogelijk binnen bedrijfsruimtes en fabrieken.

Deze compackraan kan volledig elektrisch draaien, dit doormiddel van een accupakket wat wij monteren op de kraan. Op deze manier gebruiken wij geen kabels.

 

Foto: Frank Steckemetz fotografie

interntransportmateriaal-montagekist.jpg

Intern transportmateriaal
Voor het verplaatsen van uw machines en constructies beschikken we over een ruime verscheidenheid aan hulpmiddelen. Een selectie hiervan:

  • Hijs-jib
  • Hijsportaal "125ton"
  • Kastenkarren
  • Kraanarm
  • Machineheffer
  • Mini telescoopkraan
  • Montagekist
  • Tankset
aflevering.jpg

Side loader (36ton)

Containers snel en makkelijk lossen met onze sideloader. Deze trailer kunnen wij zelf snel en veilig bij u op locatie de container lossen. Op deze manier kunt u of wij de container eenvoudiger laden of lossen. 

Deze sideloader kan 20ft, 40ft en 45ft containers laden en lossen. 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

opstelling-warehouse-2-.jpg

Portaalset (125 ton)