Transparantie van aanvraag tot facturatie

De werkwijze van Jan van Dam Machine Transport

Het team vormt de kracht van Jan van Dam Machine Transport. Door hun kennis en ervaring zijn de medewerkers het belangrijkste kapitaal. We voeren uw opdrachten uit met dit gemotiveerde team van gekwalificeerd en ervaren mensen, die vaak al jarenlang bij ons werken. Al onze medewerkers zien het als een uitdaging om de opdracht naar uw tevredenheid op te leveren. Wij overleggen en schakelen tijdens het werk liever een keer extra, zodat we zeker weten dat de werkzaamheden optimaal uitgevoerd worden. En ook niet onbelangrijk: dat uw bedrijfsvoering door kan gaan.

Jan van Dam Machine Transport maakt het graag helder voor u. Om die reden bestaat onze dienstverlening uit enkele transparante stappen.

1-7.jpg

Transportaanvraag

Samen met u de juiste aanpak bepalen voor het transport.
Ter voorbereiding komen we ter plaatse kijken.

2-5.jpg

Benodigde vergunningen

Als dit nodig is, beoordelen we de route op mogelijke knelpunten. We nemen contact op met betrokken instanties, zodat we eventuele vertragingen vooraf tot een minimum beperken.

3-4.jpg

Douaneformaliteiten

Gaat het transport over de grens, dan verzorgen we de benodigde douanedocumenten. Hierbij kunt u denken aan inklaringen en toestemming tot wegvoering.


4-3.jpg

Transport

Tijdens het transport treden we op als regisseur. We begeleiden bij (de)montage van machine of productielijn, bepalen of en hoe de machine wordt verpakt en zorgen voor het juiste materieel. Uiteraard voeren we ook graag het daadwerkelijke transport voor u uit. Kwaliteit, tijdige levering en 'dicht' vervoer staan hierin centraal.


5-5-1.jpg

Op locatie

Is de machine of productielijn eenmaal veilig op locatie, dan plaatsen we en verankeren deze eventueel.